top of page
Voor de leukste momenten op al jouw feestjes
Spin Sensation.png
FAQ

We willen dat uw ervaring met ons zo prettig en gemakkelijk mogelijk is. Bekijk hier de meest gestelde vragen en neem contact op als u nog aanvullende informatie nodig hebt.

Andere vraag?
Waar kunnen jullie Spin Sensation plaatsen?

Bijna overal, indien er voldoende ruimte aanwezig is. We kunnen Spin Sensation gebruiken met kabel of met batterij, dit betekent dat we onafhankelijk zijn en het platform overal kunnen opzetten, zowel binnen als buiten. We zijn vooral te vinden in evenementenhallen, kastelen en bijbehorende tuinen, maar ook op een prachtige schip genaamd 'Blue Rhapsody' en ook aan boord bij de cruiseschip SS in Rotterdam.

2
Hoeveel ruimte heeft Spin Sensation nodig?

Het platform is 115 cm groot, dus compact genoeg om op bijna elke evenementenlocatie een plekje te vinden en groot genoeg om bijvoorbeeld met een jurk op te staan en danskunsten te laten zien. Buiten het platform is er nog ruimte nodig om de videocamera te laten roteren, waardoor we in totaal 220cm ruimte nodig hebben. Meer ruimte is zelfs beter!

3
Hoeveel mensen kunnen er tegelijk op het platform?

Er kunnen maximaal 5 personen tegelijkertijd op het platform gefilmd worden. 

4
Mag mijn logo op de video?

Natuurlijk, laat het ons van tevoren weten en we verwerken uw logo en/of tekst die u er graag op wilt verwerken in de video's.

5
Krijgen wij bewerkte video's?

U kunt alle geschoten scene's van ons achteraf ontvangen. Hier zullen uw van tevoren besproken wensen, zoals een logo of tekst in verwerkt zijn. Ook kunnen gasten en/of klanten tijdens uw gelegenheid middels een QR-code geschoten beelden waar ze zelf op te zien zijn direct downloaden en binnenhalen op een eigen smartphone.

Spin Sensation

KvK: 78682630

© 2022 by 

OA Sales & Management

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp
google-reviews-5-star-rating.png
bottom of page